Коледни свещи

За прекрасния празник Коледа ви предлагам тематични  ръчно изработени карвинг свещи.

Те са оригинален акцент в  украсата на дома и на коледната трапеза. Всяка свещ е едно истинско бижу, изразяващо обич, топлина, светлина  и  уют .

С помощта на парафиновите плочки, можете да вградите свое собствено пожелание в коледните свещи и да направите подаръка си още по-личен и уникален.

За повече информация моля, свържете се с мен.

Вашето доверие е комплимент за мен!

Поздрави,

Жени Узунова – майстор свещар

Представям Ви Декоративни карвинг свещи, изработени ръчно от висококачествени материали. Не пуши и не отделя неприятни миризми.Всяка свещ е изработена на ръка, декорирана и лакирана, благодарение на което изглежда като порцеланова.Когато се запали, тя свети като фенер от всички страни, така допринася за магията и романтиката на една специална вечер. Начинът на изработка предоставя огромно разнообразие от цветове и форми, точно за това, всяка карвинг свещ е едно уникално бижу. Към всеки модел имате възможност да добавите парафинова плочка с пожелание или послание по ваш избор, снимка или фирмено лого. С всяка една декоративна ръчно изработена свещ можете да зарадвате любим човек,да покажете привързаност и обич, да украсите ежедневието си. За оригинално представяне пред клиенти и партньори, предлагам декоративна ръчно изработена свещ с вградена парафинова плочка, с фирмено лого. Цветовете и посланието са по желание на клиента. Ръчно изработените карвинг свещи могат да бъдат с всякаква тематика. Предлагам оригинални декорации от парафин, за всеки празник. С тематичните карвинг свещи можете да направите специалния си ден уникален и забавен. Ето и някои препоръки за използване на ръчно изработените карвинг свещи: Не оставяйте запалена карвинг свещ без надзор. Пазете карвинг свещта от деца. Не оставяйте запалена карвинг свещ в близост до запалими предмети. Уверете се, че карвинг свещта е поставена на равна повърхност. Винаги използвайте свещник или подложка. Не оставяйте карвинг свещта на пряка слънчева светлина. Съхранявайте карвинг свещта на хладно място. При пътуване със самолет , карвинг свещта трябва да бъде в големия куфар, а не в ръчния багаж, за да не ви я конфискуват на летището. При поръчка на едро, на карвинг свещи, предлагам търговска отстъпка, според стойността на поръчката. За повече информация, моля, свържете се с мен. Приятно прекарване в магическия свят на карвинг свещите! Благодаря ви, че избрахте моите свещи! Вашето доверие е комплимент за мен!

Поздрав, Жени Узунова – Майстор Свещар

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.